Inaugurada la BTT Tennis Academy – Tennis Salou

A l’acte han assistit Natxo Jacob, gerent del Tennis Salou H20; Àlvar Margets i Francis Roig, fundadors de BTT Academy; Albert Viñas, director esportiu de Tecnifutbol i Marc Montagut, regidor de l’Ajuntament de Salou

23 enero 2018 17:19 | Actualizado a 24 enero 2018 13:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta tarda s’ha presentat al Tennis Salou H2O la BTT Tennis Academy – Tennis Salou, una acadèmia de tennis Internacional que sorgeix de la col·laboració entre BTT Academy, Tennis Salou H2O i Tecnifutbol, tres empreses que treballen en la formació i la promoció de l’esport. També s’ha formalitzat aquesta col·laboració amb la signatura del contracte per part de tots els grups.

A l’acte han assistit Natxo Jacob, gerent del Tennis Salou H20; Àlvar Margets i Francis Roig, fundadors de BTT Academy; Albert Viñas, director esportiu de Tecnifutbol i Marc Montagut, regidor de l’Ajuntament de Salou, un municipi que segueix apostant pel desenvolupament de l’esport i el qual s’ha revelat com una destinació de turisme esportiu excepcional tot l’any. Les bones condicions climàtiques i la creació d’infraestructures han multiplicat l’oferta esportiva de qualitat.

Els usuaris de l’acadèmia de Tennis s’allotjaran a Cambrils Park Sport Vilage, un Resort de quatre estrelles superior situat a prop de les instal·lacions del Tennis Salou. Els seus allotjaments, instal·lacions i serveis cobreixen totes les necessitats dels alumnes de l’acadèmia, ja que és un Resort adaptat als esportistes.

Els jugadors de l’Acadèmia rebran formació acadèmica adaptada al seu nivell i necessitats, ja que tenen un conveni amb l’Escola Internacional del Camp.

Aquesta escola és un dels centres educatius més prestigiosos i exclusius de la zona. Tota la formació es realitza utilitzant les últimes tecnologies i participaran en activitats grupals amb altres nois i noies de l’escola. També comptaran amb l’opció de realitzar exàmens d’idiomes a l’escola oficial d’idiomes.

Natxo Jacob explica que “aquest és un projecte ambiciós. Comptem amb tres partners els quals apostem per la promoció de l’esport. A més a més, tenint a Cambrils Park Resort i a l’Escola Internacional en l’equació, només pot donar un resultat exitós”.

Des de la BTT Academy, Àlvar Margets ha volgut especificar que aquest projecte l’han decidit tirar endavant per les garanties que mostra: “hem rebut moltes propostes per fer acadèmies, però aquesta és l’única que ens ha convençut.

Comptem amb suport institucional que ens farà tenir projecció a la zona, una destinació turística i de qualitat. A més, comptem amb la gestió per part del Tennis Salou, els quals han estat molt importants per engegar el projecte”.

Però el Tennis no ha estat l’únic punt favorable per tirar endavant la BTT Tennis Academy, ja que Margets ha afirmat que “també comptem amb Tecnifutbol, que compten amb molta experiència en el món de l’esport, i amb les instal·lacions de Cambrils Park Resort i de l’Escola Internacional”.

Comentarios
Multimedia Diari