Joan Cortina és reelegit president a Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol

Bàsquet. La Junta Electoral de la Representació Territorial de Tarragona de l’FCBQ ha proclamat Joan Cortina i Badoch president per als propers quatre anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Joan Cortina és reelegit president a Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol

Joan Cortina és reelegit president a Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol

La Junta Electoral de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha proclamat Joan Cortina i Badoch president de la Representació Territorial de Tarragona per als pròxims quatre anys.

La candidatura de Joan Cortina ha estat l’única presentada, i ha estat avalada pel 92% dels clubs que composen el cens electoral de Tarragona. Aquest serà el segon mandat consecutiu de Cortina al capdavant de l’RT de Tarragona.

En ésser escollit president de l’RT de Tarragona de l’FCBQ, i tal i com marquen els estatuts, el president de la Territorial serà vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol, que ben aviat començarà el seu procés electoral.

La nova Junta Directiva de l’RT de Tarragona està formada per Joan Cortina i Badoch, Jordi Llaberia Escuté, Francisco Ramon Marqués Castellano, Artur Vilamajor Cardellà, Josep Lluís Sancho Samper, Maria Josepa Alabart Marsal, Judith Cabacés Sabater, Anna Marqués Obalat, Manel Requena Martínez i Alba Medina Allué.

La proximitat als clubs de les comarques tarragonines és la prioritat d’aquesta nova Junta Directiva, que distribuirà entre els seus membres un nombre reduït de clubs al seu càrrec, per a què puguin dedicar-s’hi de manera personalitzada.

També està previst que cada un dels membres de la Junta Directiva formi part de les àrees organitzatives, que seran constituïdes properament.

Temas

Comentarios

Lea También