Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deportes Esport

L’Alexia Putellas International Camp ja és una realitat a Salou

El campus es celebrarà del 22 de juny a l'1 de Juliol a la ciutat costera

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació del campus. Foto: Cedida

Presentació del campus. Foto: Cedida

Aquesta tarda s’ha presentat oficialment al Complex Esportiu Futbol Salou la primera edició de l’Alexia Putellas International Camp, un campus d’estiu que sorgeix de la col·laboració de les empreses  Smartfootball amb la jugadora del Futbol Club Barcelona Femení i de la Selecció Espanyola Femenina Alexia Putellas.

Durant l’acte també s’ha formalitzat aquesta col·laboració amb la signatura del contracte per part de tots els col·laboradors. L’acte ha comptat amb la presència d’Alexia Putellas, futbolista que dóna nom al campus, d’Albert Viñas, Director General de Tecnifutbol i CEO de Smartfootball.

L’Alexia Putellas International Camp se celebrarà del 22 de juny a l’1 de juliol i comptarà amb els camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou.

Durant 10 dies, les participants gaudiran d’una experiència 100% futbol. A més, entrenaran amb l’Alèxia, futbolista d’elit que ha aconseguit grans fites esportives tant amb la selecció com amb el seu club, i rebran consells que les ajudin en la seva progressió tant futbolística com personal.

Aquest campus també ajudarà a col·laborar en l’expansió i consolidació del futbol femení al territori.

Aquest projecte esportiu s’inicia de la mà de la metodologia Smartfootball, la qual dóna els instruments i els procediments necessaris per treballar l’òrgan més important d’un futbolista i el gran oblidat: el cervell. Smartfootball és un sistema educatiu d’enriquiment cerebral amb un objectiu de formar jugadors creatius i intel·ligents.

És el futbol basat en el cervell. Durant les sessions d’entrenament, les jugadores investigaran al voltant de 4 experiències que inclouen tots els moments i fases del futbol: quadrats, jocs de possessió, finalitzacions i jocs reals.

El campus inclou per a les participants pacs de roba esportiva, sessions pràctiques diàries, sessions teòriques, pensió completa en hotels de 4*, i tècnics/es UEFA Pro i UEFA A amb especialització en Smartfootball. També inclou activitats lúdiques con una sortida al PortAventura, a Ferrari Land o a la platja.

En acabar el campus, les participants també rebran un certificat de Smartfootball Campus, una motxilla Smartfootball i un vídeo del campus. També tenen l’oportunitat de participar al torneig Mare Nostrum Cup Summer.

Temas

Comentarios

Lea También