Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Anella Mediterrània ja viu els Jocs amb les primeres competicions

S’han ultimat els darrers preparatius a les instal·lacions, on hi ha hagut poca afluència de públic

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pla obert de diversos nadadors entrenant a la piscina de l'Anella Mediterrània el 22 de juny de 2018.

Pla obert de diversos nadadors entrenant a la piscina de l'Anella Mediterrània el 22 de juny de 2018.

Compte enrere per a la inauguració dels XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona. Mentrestant, durant el matí de divendres s’han anat ultimant els darrers detalls a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània, que ha acollit una de les primeres competicions, la de tir amb arc.

Al recinte s’ha vist el primer moviment d’esportistes -principalment nadadors, que han dedicat el matí a entrenar a la piscina-, organitzadors i operaris que han enllestit els darrers preparatius, i també periodistes de mitjans internacionals, acabats d’arribar per cobrir l’esdeveniment.

Pla general de diversos arquers en la primera competició dels Jocs Mediterranis a l'estadi de l'Anella Mediterrània el 22 de juny de 2018. Horitzontal.

En canvi, pocs visitants –i pràcticament ningú de públic- s’ha acostat a la zona en la primera jornada dels Jocs. A la Tàrraco Arena Plaça ha començat la competició de vòlei i, a la Pobla de Mafumet i a Calafell, el futbol.

Temas

Comentarios

Lea También