L'Athletic Track Tarragona triomfa al Campionat de Catalunya de Marató

Atletisme. Tres medalles absolutes i sis medalles per categories va ser el balanç del club tarragoní a Empúries

05 noviembre 2021 19:45 | Actualizado a 05 noviembre 2021 20:01

L'AtheticTrack Tarragona va endur-se diversos triomfs a la 43a edició del Campionat de Catalunya de Marató absolut i veterà celebrat en el marc de la 16a edició de la Marató d’Empúries. Van participar-hi onze atletes del club tarragoní dels quals sis d’ells federats que van aconseguir 9 medalles.

Les corredores Stella Beazzutti i Anahi Herrera van pujar al segon i tercer lloc del podi absolut femení, respectivament, i alhora van obtenir la medalla de segona i primera classificades de la seva categoria (F-45 i F-50).

Mentretant Javier Jaimes va ser el tercer absolut i el primer de la categoria M-40, i Ramon Suriol va aconseguir el primer lloc de la categoria M-50.

Precisament, en aquesta mateixa categoria, les germanes Yolanda i Mònica Bergadà van classificar-se 2a i 3a de categoria i en quarta i cinquena  posició absoluta.

Paral·lelament, el mateix diumenge 24 d'octubre es va celebrar a Canet de Mar l’11è Campionat de Catalunya de Milla Urbana en el qual l’atleta Julio León Cid va endur-se la medalla com a tercer classificat de la categoria M-45.

Els atletes del club tarragoní ja havien aconseguit 3 medalles d’or  i una de plata en la categoria de veterans en l’últim campionat de 10 km en ruta celebrat aquest any en Olesa de Montserrat. Van ser, respectivament, per a Anahi Herrera (F-50), Alfonso Moriana (M-55) i Carles Gibert (M-60) i el sotscampionat, per a Stella Beazzutti (F-45).