L’Hospitalet acollirà la primera etapa de la Volta Ciclista a Tarragona

Serà una contrarellotge individual que es disputarà el 24 de juny

05 junio 2017 11:46 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Hospitalet de l’Infant serà l’escenari de la 1a etapa de la 55a Volta Ciclista a la Província de Tarragona el proper 24 de juny al matí. Aquesta etapa es disputarà en la modalitat de contrarellotge individual, amb sortida i arribada al carrer Via Augusta, a l’altura de la rotonda amb el carrer de París, aproximadament.

Tindrà un recorregut d’11,5 km i passarà per l’antiga carretera N-340, segons ha explicat l’empresa organitzadora, Promo Events Club Ciclista Esportiu.

La mateixa empresa ha explicat que l’etapa començarà a les 10 hores, amb la sortida del primer corredor; i finalitzarà a les 13.15h. A les 13.30h, és previst el lliurament de premis. Durant el matí, a més, hi haurà un espai lúdic per als infants.

Això serà possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tal com ha informat la regidora d’Esports, Cristina Borràs, que fa uns dies va signar el conveni de col·laboració amb el director general de la Volta, Joan Carles Ferran.

Per la regidora, el fet que l’Hospitalet de l’Infant aculli la 1a etapa de la Volta serà “una oportunitat de donar a conèixer el municipi als participants i al públic d’aquesta prova ciclista internacional i d’oferir un espectacle esportiu de categoria als veïns del municipi”.

En aquesta 55ª edició, la Volta Ciclista a Tarragona constarà de tres etapes, que es disputaran en dos dies (el 24 i 25 de juny): la primera etapa tindrà lloc el dissabte 24 de juny a les 10h a l’Hospitalet de l’Infant; la segona, el mateix dissabte, a les 16.45h, a la Pobla de Mafumet; i la tercera, el diumenge 25 de juny a Reus. Tindrà un recorregut de 192,5km en total.

La Volta Ciclista a la Província de Tarragona és la prova ciclista per etapes més antiga que es corre a l’Estat espanyol, solament superada pel Tour de França i la Volta a Bèlgica.

Comentarios
Multimedia Diari