Deportes PÁDEL

La 'Diada del Pàdel Tarragoní' aplega 450 persones

Es va celebrar al Hotel Gran Palas La Pineda

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'equip femení absolut del CT Tarragona. FOTO: FCP

L'equip femení absolut del CT Tarragona. FOTO: FCP

Gairebé 450 persones es van donar cita al Gran Palas Hotel 5* La Pineda amb motiu de la la ‘Diada del Pàdel Tarragoní’ on es va fer entrega del lliurament dels trofeus del Màster i de la Lliga Catalana.

Durant la gala es va portar a terme diferents reconeixements: a la jugadora Anna Ortiz, pel títol de campiona del món aconseguit amb la selecció espanyola al Mundial de Menors de Castelló; al Club Tennis Tarragona femení per haver-se proclamat enguany campió de Catalunya per Equips Sènior Femení i per haver estat finalista del Campionat de Catalunya Absolut per Equips Femení i al Cub Sports Centre femení de Cambrils, pel campionat en la Copa Catalunya Plata.

Representants del CUB Sport Centre recollint un dels seus trofeus. FOTO: FCP

Durant la ‘Diada del Pàdel Tarragoní’ també es va fer entrega als equips en categoria masculina i femenina que han aconseguit l’ascens, els sotscampionat i el campionat de la Lliga Catalana, així com els trofeus del Master Tarragona jugat al Tarragona Pàdel Indoor durant el cap de setmana.

Un esdeveniment que novament va aplegar a una gran representació del pàdel de la demarcació i que va allargar la festa fins altes hores de la matinada.El MésKpadel va ser el club amb més representants, 39 en total.

A més de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), també van assistir Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona; Daniel Vives, vicepresident 1r de la FCP; Albert Rius, delegat a Tarragona de la FCP; Francesc Xavier Esteban, delegat de la FCP a Lleida i Albert Nogueras, director tècnic de la FCP.

Panoràmica del saló on es va celebrar la gala. FOTO: FCP

Temas

Comentarios

Lea También