Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fundació PortAventura homenatjarà un judoka amb Síndrome de Down 

La recaptació es destinarà al projecte "Agafa't al 21", un servei d'inserció per afavorir la igualtat d'oportunitats de persones amb síndrome de Down i d'altres discapacitats

Diari de Tarragona

Whatsapp
Eloi Moreno posando para el Diari de Tarragona en el gimnasio en el que entrena. Foto: pere ferré

Eloi Moreno posando para el Diari de Tarragona en el gimnasio en el que entrena. Foto: pere ferré

La Fundació PortAventura homenatjarà Eloi Moreno, primer judoka cinturó negre amb síndrome de down, en el tradicional sopar solidari que celebrarà aquest any a Ferrari Land, informa l'entitat.

La setena edició del sopar solidari se celebrarà el pròxim 14 de setembre al nou parc temàtic de Ferrari Land.

La recaptació es destinarà al projecte "Agafa't al 21", un servei d'inserció per afavorir la igualtat d'oportunitats de persones amb síndrome de Down i d'altres discapacitats.

També es destinarà a la construcció del nou centre per atendre afectats per paràlisi cerebral que impulsa l'entitat tarraconense "La Muntanyeta".

En l'acte de la Fundació també es retrà homenatge a l'equip Nàstic Genuine format per nens i joves amb Síndrome de Down.
A títol pòstum, Jaume Marí, el que va ser president de la Confederació ASPACE (Atenció a la Paràlisi Cerebral d'Espanya) i director general de l'APPC "La Muntanyeta" fins a la seva mort fa uns mesos.

L'edició del 2016 del sopar Solidari va recaptar 85.302 euros i va reunir més de 1.200 comensals, la xifra d'assistència més alta de la seva història.

La Fundació PortAventura ajuda diferents col·lectius desafavorits mitjançant la dotació de recursos i el suport per desenvolupar diferents programes solidaris. 

Temas

Comentarios

Lea También