La Fundació PortAventura homenatjarà un judoka amb Síndrome de Down 

La recaptació es destinarà al projecte "Agafa't al 21", un servei d'inserció per afavorir la igualtat d'oportunitats de persones amb síndrome de Down i d'altres discapacitats

30 agosto 2017 17:33 | Actualizado a 30 agosto 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fundació PortAventura homenatjarà Eloi Moreno, primer judoka cinturó negre amb síndrome de down, en el tradicional sopar solidari que celebrarà aquest any a Ferrari Land, informa l'entitat.

La setena edició del sopar solidari se celebrarà el pròxim 14 de setembre al nou parc temàtic de Ferrari Land.

La recaptació es destinarà al projecte "Agafa't al 21", un servei d'inserció per afavorir la igualtat d'oportunitats de persones amb síndrome de Down i d'altres discapacitats.

També es destinarà a la construcció del nou centre per atendre afectats per paràlisi cerebral que impulsa l'entitat tarraconense "La Muntanyeta".

En l'acte de la Fundació també es retrà homenatge a l'equip Nàstic Genuine format per nens i joves amb Síndrome de Down.
A títol pòstum, Jaume Marí, el que va ser president de la Confederació ASPACE (Atenció a la Paràlisi Cerebral d'Espanya) i director general de l'APPC "La Muntanyeta" fins a la seva mort fa uns mesos.

L'edició del 2016 del sopar Solidari va recaptar 85.302 euros i va reunir més de 1.200 comensals, la xifra d'assistència més alta de la seva història.

La Fundació PortAventura ajuda diferents col·lectius desafavorits mitjançant la dotació de recursos i el suport per desenvolupar diferents programes solidaris. 

Comentarios
Multimedia Diari