La Marató de BCN 2020 serà virtual i es podrà córrer des de qualsevol lloc del món

La Marató de Barcelona 2020 serà virtual i es podrà córrer des de qualsevol lloc del món

21 octubre 2020 11:26 | Actualizado a 21 octubre 2020 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'edició de la Marató de Barcelona del 2020 es farà de manera virtual a causa de les restriccions per la pandèmia. L'Ajuntament ha decidit replantejar el format i enguany els participants podran córrer la Marató des de qualsevol punt del món de manera individual i podran escollir si la fan sencera d'una tirada o per etapes. Se celebrarà del 8 al 15 de novembre. Segons el regidor d'Esports de Barcelona, David Escudé, no es volen "resignar" a les dificultats pel coronavirus i aposten per fer que "Barcelona es mogui i estigui activa amb total seguretat". Per això, explica, han treballat per fer possible "una marató absolutament diferent però, al cap i a la fi, una marató".

Com a novetat, els corredors podran adquirir una medalla solidària i personalitzada que se'ls enviarà gravada amb el nom i el temps total en els 42 km. Costarà 5 euros i l'organització en donarà 1 de cada medalla a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que destinarà la recaptació a la recerca contra la covid-19.

A més aquest any en el moment de fer la inscripció cada participant podrà crear-se un repte solidari a través de la plataforma de micromecenatge 'migranodearena' per recaptar diners per la causa que desitgi.

Amb tot, l'organització ja treballa amb la vista posada a l'edició del 2021, que plantegen amb "grans novetats". Així, veuen l'edició virtual d'aquest any com "l'avantsala" de la Marató 2021.

Comentarios
Multimedia Diari