La Mitja Marató de Tarragona portarà el nom de Marbel Negueruela

És un reconeixement a la tasca realitzada per la consellera d’Esports, traspassada el mes de febrer.

25 octubre 2017 10:57 | Actualizado a 25 octubre 2017 11:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona afegirà a partir d'enguany al seu nom el de Memorial Marbel Negueruela, en agraïment a la tasca realitzada per la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona traspassada el passat mes de febrer.

María Isabel Negueruela (1967-2017) va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016 i des del mes de febrer del mateix any era membre de l'equip de govern, ocupant-se de la 5a Tinència d'Alcaldia i de la Conselleria d'Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes, així com de la presidència del Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, assegura que el canvi de nom de la Mitja Marató és “un homenatge i reconeixement a la tasca de Marbel Negueruela, reconeguda tant pel teixit esportiu de la ciutat i el territori com pels companys del Patronat Municipal d’Esports. Per aquest motiu volem perpetuar el seu nom a través d’una de les proves de més prestigi de la ciutat”.

La 26a edició de la Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona és disputarà el 26 de novembre vinent oferint novament els dos circuits de 21 i 10 quilòmetres. Les inscripcions, ja obertes, es poden formalitzar al web www.mitjatarragona.cat.

Comentarios
Multimedia Diari