La Plaça de la Font acull diumenge una exhibició de salt d'alçada i perxa

La prova, emmarcada en Tarragona 2017, comptarà amb la presència de destacats atletes com el saltador de perxa olímpic, Igor Bychkov, i l´actual campió d´Espanya de salt d´alçada, Miguel Ángel Sancho

19 mayo 2017 18:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Jocs Mediterranis i la conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona organitzen un any més l’Exhibició de Salt d’alçada i perxa Tarragona 2017, que tindrà lloc el proper diumenge 25 de setembre a la Plaça de la Font, que es converteix així un any més en una pista d’atletisme on la ciutadania podrà veure en acció els millors saltadors a nivell nacional i internacional.

La de diumenge serà la 3era edició de l’exhibició de salt d’alçada i la 2ona de salt amb perxa. A més, la prova també comptarà amb una masterclass oberta a la ciutadania i oferta pels mateixos atletes participants a l’exhibició. Cal recordar que la primera edició de l’Exhibició de Salt d’alçada va ser apadrinada per l’atleta Ruth Beitia, actual campiona olímpica de la disciplina.

La presentació de l’Exhibició ha anat a càrrec de la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela; el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; i del coordinador del Departament d’Esports dels Jocs, Marc Bertran. Villamayor ha destacat poder comptar amb la complicitat dels clubs d’atletisme de la ciutat i ha afegit que “la celebració dels Jocs Mediterranis són l'excusa per apropar l'esport al dia a dia de la ciutat. Estem convençuts que l'esforç i il·lusió q hem dedicat en organitzar aquesta prova contribuirà a repetir l'èxit de l'anterior edició i a enriquir la festa major de Tarragona amb un esdeveniment esportiu diferent i apassionant al centre de la ciutat”.

 

Exhibició de Salt d'alçada i perxa Tarragona 2017 from Tarragona 2017 on Vimeo.

 

Atletes participants

Un any més la competició de salt amb perxa comptarà amb el màxim nivell nacional. Alguns dels atletes més destacats seran Igor Bychkov (Olímpic a Londres 2012 i primer del rànquing espanyol de a disciplina masculina), Dídac Salas (segon del rànking espanyol), Carla Franch i Ana Mª Pinero, (segona i tercera millor marca espanyola del salt amb perxa femení, respectivament) i l’atleta d’Ulldecona Meritxell Benito, saltadora amb una gran trajectòria en les categories menors a nivell internacional.

Pel que fa el salt d’alçada, l’atleta més destacat serà Miguel Angel Sancho, actual campió d’Espanya de la modalitat, un atleta jove amb molta projecció nacional i internacional.

 

Representació tarragonina

Un any més l’exhibició comptarà amb representació dels clubs d’atletisme de la ciutat. D’una banda, els atletes Laura Matas (secció d’atletisme del Club Gimnàstic), Maria Álvarez i Jan Sans (Club Atletisme Tarragona) participaran en la prova de salt d’alçada, mentre que Manu Pizarro (Club Atletisme Tarragona) ho farà en perxa. Cal destacar que Manu Pizarro debuta en aquesta exhibició però Laura Matas, Maria Alvarez i Jan Sans han saltant en les anteriors edicions.

 

Horaris

La competició començarà aquest diumenge a les 17:00 amb el salt de perxa i a les 18:00 s’iniciarà la competició d’alçada. A primera hora de la tarda, de 16:30 a 17:30, està programada una masterclass de salt d’alçada amb els atletes de la exhibició obert a tothom.

L’Exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017 s’organitza amb la col·laboració de les federacions espanyola i catalana d’atletisme i de Repsol. Podeu veure el video de l’edició de l’any passat: https://vimeo.com/139556671

 

Comentarios
Multimedia Diari