Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La junta del CBT prendrà una decisió final en els próxims dies

El CBT realitzarà en els propers dies una reunió informativa amb socis i aficionats

Diari de Tarragona

Whatsapp
EL CBT realitzarà en els propers dies una reunió informativa amb socis i aficionats. Foto: CBT

EL CBT realitzarà en els propers dies una reunió informativa amb socis i aficionats. Foto: CBT

El CBT ha emès un comunicat en el que contesta a l'Ajuntament, qui ahir es va pronunciar, mantenint la seva intenció de no pujar la subvenció que rep el club blau. El comunicat del club diu el següent:

"Durant el dia d'ahir, la regidora d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, va comunicar al Club Bàsquet Tarragona la decisió de l'equip de govern de mantenir la subvenció pública al club, malgrat les dificultats econòmiques que travessa l'entitat blava.

La junta directiva del Club Bàsquet Tarragona s'ha reunit amb urgència una vegada finalitzada la reunió amb la regidora, una vegada estudiada la decisió de l'equip de govern, la junta ha decidit valorar i analitzar la situació els propers dies, amb la finalitat de prendre les decisions que afavoreixin al futur del club.

A més, la junta directiva del CBT també ha decidit realitzar en els propers dies una reunió informativa amb socis i aficionats, per mantenir informada a la seva massa social dels moviments que el club planeja seguir".

Temas

Comentarios

Lea También