La marxadora Júlia Suárez, campiona d'Espanya per federacions autonòmiques

La representant del Club Atletisme Tarragona va competir amb la selecció catalana sub16

25 febrero 2020 13:09 | Actualizado a 25 febrero 2020 13:19

La marxadora Júlia Suárez Piza, atleta del Club Atletisme Tarragona, s'ha proclamant Campiona d'Espanya de Federacions Autonòmiques en la categoria Sub16 femenina amb la selecció catalana.

Júlia finalitzà els 5 kms en 25,42 minuts, sent la segona atleta de Catalunya en arribar a meta i quarta de la classificació general.

En categoria masculina Sub16 la Federació Andalucia ha estat la guanyadora.

D'altra banda es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de proves combinades de la categoria Sub4, en el que van prendre part tres atletes de d'Escola del Club Atletisme Tarragona amb un resultat excel·lent.

Silvia Vicente va emportar-se la plata, fent marca personal a les quatre proves disputades: 10.29 segons als 60 tanques, 1,37 a l'alçada, 8,89 metres al llençament de pes i 4.91 metres en el concurs del salt de llargada, marca que la va portar a guanyar la prova.

Lluc Subiros va quedar 3r del campionat, amb dues marques personals: 5,14 metres en ell salt de llargada i 1,55 metres al salt d'alçada, prova que va guanyar. Les altres marques van ser: 8.61 segons al 60 llisos i 9,80 metres al llençament de pes. Vícctor Jimenez s'estrenava a la pista coberta amb una posició de finalista, va acabar 7è tot i ser de 1r any i aconseguint marca personal a la llargada amb un millor salt de 4,74 metres. També va aturar el crono amb 8.59 als 60 llisos, va fer un millor llençament de pes de 5,15 metres i va passar el llistó d'alçada a 1,40 metres.

Silvia i Lluc van fer marca personal de les proves combinades amb 2132 i 1705 punts respectivament.