La novena Mitja Marató Peugeot Joaquin Oliva de Cambrils tindrà 1.800 atletes

Paula Hritiuc, Albert Moreno, Mireia Sosa, Vicenç Castellà, Estefania Guinovart i Abderrazk Samaoui han confirmat la seva assistència a la prova

23 febrero 2018 10:50 | Actualizado a 06 marzo 2018 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, i el director de Running Solutions, Juanan Fernández, han presentat aquesta setmana la novena edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils, que es portarà a terme el proper diumenge 25 de febrer.

La prova ofereix tres modalitats: mitja marató (21,097km), 10 Kilòmetres i la cursa de “rollers” també de 10 km. El punt de sortida serà a les 10 hores del matí a l'avinguda Països Catalans, davant de l'ajuntament.

Els atletes baixaran l’avinguda Països Catalans fins al Passeig de les Palmeres, giraran a l’esquerra i avançaran fins casi a la frontera amb el terme municipal de Salou i tornaran a la línia d’arribada.

Els participants de la Mitja Marató donaran una segona volta al recorregut. D’altra banda, el mateix diumenge també es disputarà la tradicional cursa infantil “Cambrils corre”, oberta a tots els públics. El dorsal es podrà recollir el dissabte 24 al pavelló de Cambrils.

Un planter de luxe

En aquesta edició, la Peugeot Joaquin Oliva Mitja de Cambrils presenta un planter de luxe, on a l’apartat masculí destaquen el triatleta Albert Moreno, subcampió del món de duatló; Vicenç Castella, quart a l’Ironman de Copenhaguen, i Abderrazk Samaoui A Ir Moussa, primer espanyol a la Marató de Barcelona.

Mireia Sosa, tres vegades campiona de Catalunya de Marató, lidera l’apartat femení, amb Paula Hritiuc, campiona d’Espanya de 2.000 obstacles i la tarragonina Estefania Guinovart.

Entre els inscrits, quasi el 60% són de la província de Tarragona. La resta són participants procedents majoritàriament de 14 províncies diferents de l’Estat Espanyol i atletes són d’Andorra, Suïssa, Alemanya, Rússia, Regne Unit, Polònia, Noruega, Marroc, Letònia, França i Estats Units. També cal destacar que és una de les curses amb més participació femenina de l’Estat.

La Mitja Marató és una prova atlètica consolidada a nivell estatal que es caracteritza per ser la Mitja més plana del territori i permet als esportistes fer bones marques. Les diferents modalitats abasten un ampli ventall de participants i el seu èxit demostra el potencial i atractiu de Cambrils com a destí de turisme esportiu.

Programa

Dissabte 24 de febrer:

  • 16 a 20h al pav-2 entrega dorsals i xips, col·loqui, fira.
Diumenge 25 de febrer:

  • 8.00 a 9.30h entrega dorsals i xips pav-2.
  • 9.55h Sortida 10Km modalitat patins.
  • 9.56h Presentació esportistes d’elit.
  • 10.00h Tret de Sortida 10km Cambrils i Mitja de Cambrils.
  • 12.10 Lliurament trofeus
  • 12.30h Sortida Cambrils Corre (cursa gratuïta, recollir dorsal dissabte tarda) 

Comentarios
Multimedia Diari