La plantilla del Nàstic, feliç per la continuïtat de Vicente Moreno

Els jugadors estan convençuts que l'èxit de l'equip es deu, en gran mesura, a la gran feina que està fent el de Massanassa.

19 mayo 2017 21:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els rumors que van situar ahir dimarts el tècnic del Gimnàstic, Vicente Moreno, en l'òrbita del Llevant han permès, si és possible, una unió més fort entre l'entrenador i la plantilla 'granota', feliç per la seva continuïtat.

Els jugadors estan convençuts que l'èxit de l'equip es deu, en gran mesura, a la gran feina que està fent el de Massanassa.

"Personalment crec que és un dels millors tècnics que he tingut. Cada dia n'aprenem tots, d'ell, així com que segur que ell aprèn de nosaltres", ha manifestat un dels veterans de la plantilla del Nàstic, Iago Bouzón, que s'ha incorporat a la disciplina gran aquest estiu.

Aliè als rumors que han sacsejat l'equip al principi de setmana, el conjunt català té la vista posada en l'importantíssim xoc de dissabte que ve a Còrdova.

La plantilla sap que l'equip andalús, segon en la taula amb tres punts més que el Nàstic, és un dels grans favorits per tornar a Primera Divisió, i per això buscaran treure alguna cosa positiva en l'Arcàngel.

"Sempre sortim amb la idea de proposar i guanyar, volem el protagonisme, però sabem que el partit contra el Còrdova serà difícil pel nivell dels jugadors que ells tenen", ha alertat Bouzón, exjugador del conjunt andalús i que forma, al costat de Pablo Marí, la parella de centrals titular del conjunt tarragoní. EFE

 

Comentarios
Multimedia Diari