Laura Centella (Nàstic), en una concentració de la Federació Espanyola d'atletisme

Al 2018 va penjar-se la medalla de plata als campionats d’Espanya sub 18 i va ser a l'Europeu de la categoria, arribant a la semifinal.

01 enero 2019 12:22 | Actualizado a 01 enero 2019 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Laura Centella atleta de l’escola del Nàstic i de l’AAC, ha participat aquests darrers dies amb la Federació Espanyola d’Atletisme a la concentració absoluta, sub 23 i sub 20 de la cursa dels 400 m llisos a València.

Per tercer any consecutiu la jove atleta ha entrat dins de les concentracions que la RFEA organitza convocant a les millors atletes de l’Estat , participant tant als campionats d’Espanya en aquest cas de 400 m ll de les diverses categories.

Laura Centella que pertany de les de categories de promoció a l’escola del Nàstic comença a tenir ja un palmarès important, tant en la seva categoria com a la categoria absoluta tant als campionats individuals com als per equips.

Recordem que l’any passat va penjar-se la medalla de plata als campionats d’Espanya sub 18, medalla que li va donar el passaport pels al Campionat d’Europa sub18 arribant a la semifinal.

Darrerament el Club Gimnàstic la va distingir amb el Premi Pere Valls Recasens.

Comentarios
Multimedia Diari