Laura Centella s'endú el V Memorial Pere Valls Recasens

L'atleta pertany al Nàstic i és especialista en els 400 metres

19 noviembre 2018 20:10 | Actualizado a 19 noviembre 2018 20:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'atleta  del Nàstic Laura Centella, especialista en els 400 metres, ha estat la guanyadora del V Memorial Pere Valls Recasens. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, han presidit l'entrega del premi a la Casa Canals de la ciutat.

Durant l'acte també s'han lliurat els premis següents:

  • Guardons a 30 atletes de la secció d'atletisme del Club Gimnàstic (corredors, llançadors de javelina i llançadors de martell).
  • Quatre distincions especials: reconeixement a la trajectòria esportiva al jutge àrbitre Ferran Adell, reconeixement a la trajectòria esportiva a la llançadora de martell Berta Castells, reconeixement al suport i a la dedicació a l'Esport al cap de la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona Joan Plana i reconeixement a l'esport inclusiu a l'Escola Solc.
L'acte ha comptat amb la interpretació de diferents peces musicals a càrrec de l'Estudi de Música.

El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant 25 anys, jutge nacional d'atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons el Club Gimnàstic vol posar en valor la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors del l’esport als joves esportistes.

Comentarios
Multimedia Diari