Les infantils del Club Tennis Tarragona, a la final del Campionat de Catalunya

Buscaran el títol aquest dissabte en una final que les enfrontarà a casa al Reial Club Tennis Barcelona, a partir de les nou del matí

14 marzo 2018 23:13 | Actualizado a 14 marzo 2018 23:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'equip infantil femení del Club Tennis Tarragona lluitarà aquest dissabte 17 de març pel títol del Campionat de Catalunya de la categoria Or, la máxima, en una final que les enfrontarà al Reial Club Tennis Barcelona, a partir de les nou del matí, a les pistes tarragonines.

Anna Ortiz, Marina Sáez, Clàudia Casas i Amaia Balaguer, les jugadores que integren l’equip del Club Tennis Tarragona, es van guanyar el pas a la gran final després d’imposar-se a les semifinals per 4-0 al Club Tennis Serramar de Sant Carles de la Ràpita; prèviament havien derrotat en quarts de final al CT Sabadell (4-0) i al Laietà (3-2)

De la seva banda les infantils B del propi club tarragoní es van proclamar sotscampiones del Campionat de Catalunya de la categoria bronze. Van perdre la final contra el CT Castelldefels per 4 a 0, després de guanyar a les semifinals el G.E.E.G per 3 a 2. Integren l’equip B  Victoria Calle, Lucia Cuenca, Marina Pérez, Paloma Prats i Maria Reparaz.

 

Comentarios
Multimedia Diari