Les samarretes de les futbolistes d'Altafulla llueixen el símbol feminista

Es vol donar veu a la dona en un esport majoritàriament dominat per l'home

EFE

Whatsapp
Membres de l'equip de futbol femení d'Altafulla mostren ñla samarreta amb el símbol feminista. Foto: Ajuntament d'Altafulla

Membres de l'equip de futbol femení d'Altafulla mostren ñla samarreta amb el símbol feminista. Foto: Ajuntament d'Altafulla

Les samarretes de les futbolistes d'Altafulla  llueixen el símbol del Moviment Feminista en quatre equips amb l'objectiu de visibilitzar la igualtat de drets, segons informa el consistori tarragoní.

La iniciativa l'ha impulsat el Centre d’Esports Altafulla amb suport de l'ajuntament per promocionar la igualtat de drets i deures en un esport majoritàriament masculí.

És per això que quatre equips de les categories mini, alevins, sènior i veteranes – al voltant de 60 jugadores - llueixen el símbol del moviment feminista en les seves samarretes.

Així es vol "donar veu a la dona en un esport majoritàriament dominat per l'home, on qui més qui menys s'ha sentit discriminada pel fet de ser noia", segons la coordinadora del futbol femení al CE Altafulla, Cristina Magriñà.

"Les institucions hem de donar suport a totes les entitats que promouen iniciatives per fer visible la lluita feminista", ha afirmat el coalcalde de la localitat, Jordi Molinera.

Temas

Comentarios

Lea También