Més de 1.300 atletes participaran aquest diumenge en la marató de Tarragona

El circuit està homologat pel comitè de jutges de la Federació catalana d'atletisme ja que, per tercer any consecutiu, la jornada també forma part del Campionat de Catalunya de Marató

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Més de 1300 atletes participaran aquest diumenge en la marató de Tarragona (Tarragonès), organitzada per CA Runners Tarragona, segons ha informat avui el consistori.

La competició es divideix en tres nivells: 42.195 quilòmetres, 30 i 10 per adaptar-se a diversos perfils de corredors i per primera vegada es repetirà el recorregut, amb sortida i arribada al moll de Costa del port, en un circuit que coincideix en gran part amb la façana marítima.

El circuit està homologat pel comitè de jutges de la Federació catalana d'atletisme ja que, per tercer any consecutiu, la jornada també forma part del Campionat de Catalunya de Marató.

Entre els participants destaquen els campions d'Espanya de l'especialitat, Roger Roca i Pedro Nimo i atletes com Camilo Santiago, Miguel Ferrer, Kike Fernández Pinedo, Dolça Ollé, Tamara Sanfabio i Javi Garcia.

Respecte als corredors locals, els favorits són Pedro Ortega i Ferran de Torres en categoria masculina i Silvia Ferrer i Estefanía Guinovart en categoria femenina.

El director de la carrera, Juanan Fernández, ha concretat que participaran 450 corredors en la Marató, 330 als 30 quilòmetres i 520 als 10 quilòmetres de tretze països diferents i de 26 províncies.

La Marató de Tarragona també organitza un dorsal solidari en benefici de l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge, per ajudar als projectes per combatre el càncer infantil.

D'una altra banda desenes de voluntaris portaran, en relleus, cadires de rodes que transportaran nens que disputaran la carrera de 30 quilòmetres, en col·laboració amb el projecte XQ no Alex, que busca la integració d'un nen afectat per paràlisi cerebral.

Comentarios
Multimedia Diari