Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 300 participants, en l’onzena cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant

La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Sortida de la prova. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Sortida de la prova. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Més de 300 persones han pres part en l’onzena edició de la cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat diumenge 29 de juliol: 153 van completar el recorregut llarg, de 4,8 quilòmetres; i 160, el recorregut curt, de 900 metres, que no tenia caràcter competitiu.

Amb un temps de 15 minuts i 44 segons, Hakim Hamid, del club Fisio Jose Gómez, va ser el guanyador absolut de la prova. El van seguir Marc Bové, del club Gas x Satanás, amb un temps de 16 minuts i 14 segons, que va quedar en segona posició; i Adrià Ceballos, del club Atletismo Sant Josep Obrer, que amb  un temps de 16 minuts i 18 segons va quedar tercer.

Guanyadors categoria masculina.

En la categoria femenina, la vencedora va ser Sonia Arruti, del club Running Zaragoza-Fisio Zaragona, amb un crono de 20 minuts i 2 segons; el segon lloc va ser per a la corredora local Marta Galego, amb un temps de 20 minuts i 46 segons, i el tercer lloc per a Angelica Damoc, del club Romania, amb un temps de 21 minuts i 3 segons.

Guanyadores de la cursa popular.

Tant els primers atletes locals (Pau Martí Navarro, en la categoria masculina; i Cristina Borràs Chavarria, en la categoria femenina); com els tres primers classificats de la cursa llarga abans esmentats, de la categoria masculina i femenina, van rebre un trofeu de mans dels regidors Cristina Borràs i Miguel Ángel Garcés. Als participants més joves se’ls va lliurar una medalla; i una samarreta commemorativa, a tots els participants.

La Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant és un esdeveniment esportiu organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim.

 

Temas

Comentarios

Lea También