Més de 300 participants, en l’onzena cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant

La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim.

31 julio 2018 12:17 | Actualizado a 02 agosto 2018 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 300 persones han pres part en l’onzena edició de la cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat diumenge 29 de juliol: 153 van completar el recorregut llarg, de 4,8 quilòmetres; i 160, el recorregut curt, de 900 metres, que no tenia caràcter competitiu.

Amb un temps de 15 minuts i 44 segons, Hakim Hamid, del club Fisio Jose Gómez, va ser el guanyador absolut de la prova. El van seguir Marc Bové, del club Gas x Satanás, amb un temps de 16 minuts i 14 segons, que va quedar en segona posició; i Adrià Ceballos, del club Atletismo Sant Josep Obrer, que amb  un temps de 16 minuts i 18 segons va quedar tercer.

En la categoria femenina, la vencedora va ser Sonia Arruti, del club Running Zaragoza-Fisio Zaragona, amb un crono de 20 minuts i 2 segons; el segon lloc va ser per a la corredora local Marta Galego, amb un temps de 20 minuts i 46 segons, i el tercer lloc per a Angelica Damoc, del club Romania, amb un temps de 21 minuts i 3 segons.

Tant els primers atletes locals (Pau Martí Navarro, en la categoria masculina; i Cristina Borràs Chavarria, en la categoria femenina); com els tres primers classificats de la cursa llarga abans esmentats, de la categoria masculina i femenina, van rebre un trofeu de mans dels regidors Cristina Borràs i Miguel Ángel Garcés. Als participants més joves se’ls va lliurar una medalla; i una samarreta commemorativa, a tots els participants.

La Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant és un esdeveniment esportiu organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari