Más de Deportes

Més de 600 atletes disputaran a Tarragona el Campionat d'Espanya sub23 d'atletisme

L’estadi Natalia Rodríguez acollirà per quarta vegada la competició

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació del Campionat d’Espanya sub23 d’atletisme. Foto: Ajuntament de Tarragona

Presentació del Campionat d’Espanya sub23 d’atletisme. Foto: Ajuntament de Tarragona

Els dies 29 i 30 de juny l’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez acollirá la 34a edició del Campionat d’Espanya sub23 d’atletisme, una de les proves més rellevants del calendari atlètic estatal, que acollirà més de 600 joves promeses. La prova està organitzada pel Club Gimnàstic, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració econòmica de la Generalitat de Catalunya, Repsol i Coca Cola. La presentació de la prova ha tingut lloc aquest dimecres, a les mateixes instal·lacions de l’Anella Mediterrània, en una roda de premsa presidida per la consellera d’Esports, María José López.

Aquest cap de setmana serà la quarta vegada que Tarragona aculli aquesta competició, després de les edicions de 1987, 1993 i 2015. A falta que aquest dijous es publiqui la llista definitiva d’inscrits, s’esperen unes jornades de gran nivell atlètic, ja que molts dels participants disposaran d’una de les darreres oportunitats per assolir la marca mínima per prendre part en els campionats d’Europa sub23 d’atletisme, que es disputaran aquest juliol a Suècia.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Mary López, s'ha congratulat perquè "Tarragona sigui la seu aquest cap de setmana d'una competició de primer nivell", especialment si es té en compte que fa poques setmanes el mateix estadi ja va acollir els campionats de Catalunya sub20 i sub23 d'atletisme. López ha afegit: "Simultàniament al campionat d’atletisme, la piscina Sylvia Fontana acollirà aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya Juvenil Masculí Waterpolo. I el Palau d’Esports Catalunya és la seu dels Campionats d’Espanya de tennis taula. En total aquest estiu les instal·lacions esportives de l’Anella Mediterrània seran la seu de, com a mínim, 8 competicions entre atletisme, natació i tennis taula. Tenim unes instal·lacions de primer nivell, que, a banda de l’ús diari de la ciutadania i els esportistes locals, permeten acollir diferents competicions importants".

El Campionat d’Espanya sub23 d’atletisme es disputarà dissabte i diumenge en jornades completes de matí i tarda. L’entrada és gratuïta per a tot el públic. S’espera que un centenar de voluntaris col·laborin en l’organització de l’esdeveniment.

Temas

Comentarios

Lea También