Messi deixa la selecció argentina

'Pensant-ho molt al vestidor, crec que ja està per a mi la selecció, ja s'ha acabat. L'he lluitada molt, ho he intentat, són quatre finals i no he pogut guanyar-les. He fet tot el possible. Em fa mal més que a ningú però és evident que no és per a mi. Desitjava més que ningú un títol amb la selecció i lamentablement no se m'ha donat'

19 mayo 2017 18:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El jugador argentí i del F.C. Barcelona, Lionel Messi ha anunciat el seu adéu a la selecció després de perdre una nova final, en aquesta ocasió la de la Copa Amèrica Centenari davant Xile en la tanda de penals.

"Pensant-ho molt al vestidor, crec que ja està per a mi la selecció, ja s'ha acabat. L'he lluitada molt, ho he intentat, són quatre finals i no he pogut guanyar-les. He fet tot el possible. Em fa mal més que a ningú però és evident que no és per a mi. Desitjava més que ningú un títol amb la selecció i lamentablement no se m'ha donat", va dir el capità de l'albiceleste després del partit.

Messi, que va fallar un dels dos llançaments del seu equip en la tanda de penals que va donar el triomf a Xile en una final similar a la de l'any passat, ha assegurat als periodistes que ja té la decisió presa.

"Ja he pres la decisió. He fet tot el possible per intentar guanyar i la veritat és que ja està. Ja ho venia pensant. Era aquesta o ja està. He fet tot el possible i no se m'ha donat", ha afegit.

Després de fallar el primer penal de l'Argentina, el davanter del Barcelona va caure, va ajupir el cap, va començar a plorar i va deambular pel camp fins que finalment es va consumar la derrota, sense que ningú no pogués consolar-lo.

L'astre argentí no ha pogut donar-li una victòria al seu país amb la selecció absoluta i segueix amb el seu malefici en les finals. Ja són tres consecutives les que perd.

Amb ell, l'Argentina ha caigut en el partit decisiu en les Copes Amèrica 2007, 2015 i 2016. Va acariciar la glòria a la final del Mundial 2014, però tampoc no va poder emportar-se el trofeu que Alemanya li va arrabassar en la pròrroga.

Els únics títols que 'la Puça' ha aconseguit amb la selecció són els del Mundial Sub'20 d'Holanda 2005 i la medalla d'or olímpica a Pequín 2008 amb l'equip sub'23.

Comentarios
Multimedia Diari