Montalvo i Barón guanyen la Copa Espanya de trial amb bici de Cambrils

Van participar uns 100 cilcistes en diverses categories

14 octubre 2020 21:17 | Actualizado a 16 octubre 2020 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cambrils ha acollit la segona prova de la Copa d'Espanya de Trial amb bicicleta, on hi han participat uns 100 cilcistes en diverses categories. En la d'elit, el guanyador masculí ha estat Alejandro Montalvo, que es posa líder de la competició, mentre que la guanyadora femenina ha estat Vera Baron.

El pàrquing del parc del Pescador de Cambrils ha estat l'espai on s'ha disputat la segona prova de la Copa d'Espanya de Trial amb bicicleta, organitzat per l'Ajuntament de Cambrils i el club del Bikepark Costa Daurada Torredembarra, especialistes en la modalitat de trial. Durant més de 5 hores, esportistes de diferents nivells i edats han mostrat la seva habilitat a l'hora de superar obstacles dalt la bicicleta. Han estat un circuits molt complets que els participants han valorat amb nota alta.

Entre els esportistes s'ha comptat amb la presència del belga Kenny Belaey, diversos cops campió del món, el català Sergi Llongueras, l'actual campió del món, o la francesa Mailys Jouy, que està el top ten de la classificació de França.

L'espai s'ha hagut d'adaptar per fer-lo segur davant la Covid-19. Entre les mesures s'ha limitat l'accés a pistes, i a banda del personal de l'organització, només hi han pogut accedir els esportistes i un acompanyant per cada participant.

El proper 7 i 8 de novembre el Bikepark Torredembarra acollirà el Campionat d'España de Trial

Comentarios
Multimedia Diari