Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deportes Obituari

Mor Antoni Duran Segura, expresident del Club Natació Tàrraco

Va ser el segon president de la història del Club Natació Tàrraco i director provincial de l’INSS

REDACCIÓ

Whatsapp
Antoni Duran. FOTO: CN Tarraco

Antoni Duran. FOTO: CN Tarraco

Antoni Duran Segura (‘Tonet’), segon president de la història del Club Natació Tàrraco, president del Patronat Municipal de Castells i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, va morir divendres a l’edat de 88 anys. Criat a la Part Alta de Tarragona, va ser també director provincial de l’INSS, delegat territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social, gerent de l’Institut Català de la Salut a Tarragona i, el 1993, gerent de la Regió Sanitària de Tortosa, càrrec que va ocupar fins a la seva jubilació.

Amant dels castells, la història i el ciclisme, va dedicar la seva vida professional a la gerència de la sanitat central i catalana, tasca per la qual va rebre, el 1997, la Medalla i Placa al treball President Macià, que atorga la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva tasca en l’àmbit de la feina i la gestió pública.

Les mostres de condol per la seva pèrdua es van succeir durant el dia d’ahir, amb homenatges com el que va fer el CN Tàrraco a les xarxes socials, on va penjar un emotiu recull d’imatges amb el seu pas per la històrica entitat esportiva tarragonina, destacant-ne el «caràcter dialogant», que el va acompanyar tota la seva vida.

La seva tasca al capdavant d’aquesta entitat fou un pilar en la promoció de l’esport base tarragoní.

Temas

Comentarios

Lea También