Mor Antoni Duran Segura, expresident del Club Natació Tàrraco

Va ser el segon president de la història del Club Natació Tàrraco i director provincial de l’INSS

29 marzo 2020 13:00 | Actualizado a 30 marzo 2020 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Antoni Duran Segura (‘Tonet’), segon president de la història del Club Natació Tàrraco, president del Patronat Municipal de Castells i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, va morir divendres a l’edat de 88 anys. Criat a la Part Alta de Tarragona, va ser també director provincial de l’INSS, delegat territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social, gerent de l’Institut Català de la Salut a Tarragona i, el 1993, gerent de la Regió Sanitària de Tortosa, càrrec que va ocupar fins a la seva jubilació.

Amant dels castells, la història i el ciclisme, va dedicar la seva vida professional a la gerència de la sanitat central i catalana, tasca per la qual va rebre, el 1997, la Medalla i Placa al treball President Macià, que atorga la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva tasca en l’àmbit de la feina i la gestió pública.

Les mostres de condol per la seva pèrdua es van succeir durant el dia d’ahir, amb homenatges com el que va fer el CN Tàrraco a les xarxes socials, on va penjar un emotiu recull d’imatges amb el seu pas per la històrica entitat esportiva tarragonina, destacant-ne el «caràcter dialogant», que el va acompanyar tota la seva vida.

La seva tasca al capdavant d’aquesta entitat fou un pilar en la promoció de l’esport base tarragoní.

Comentarios
Multimedia Diari