Nou circuit de curses per muntanya del Camp de Tarragona

Aquest 2018, hi ha dues curses que desapareixen del calendari, 4 Termes i Pratdip, per donar la benvinguda a Cims del Baró.

29 noviembre 2017 12:10 | Actualizado a 29 noviembre 2017 12:40

El dissabte 25 de novembre es va dur a terme, a la sala d'actes del Museu d'Art Modern de Tarragona, la presentació del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona per al 2018.

La presentació va anar a càrrec de diferents representants del comitè del Circuit: Arturo Neriz, president; Sergi Abril, sotspresident; Sergi Serramià, vocal i Judit Juncosa, secretària.

Les diverses entitats que conformen el Circuit van expressar el seu agraïment a tots els corredors i col·laboradors pel bon funcionament que ha tingut aquest 2017.

Aquest 2018, hi ha dues curses que desapareixen del calendari, 4 Termes i Pratdip, per donar la benvinguda a Cims del Baró. Així doncs es conforma un calendari que anirà de març a novembre deixant el juliol de descans. També es van explicar les modificacions que s’han fet en alguns punts del reglament.

Es van presentar a banda novetats interessants per als corredors: UT Llastres i UT Alforja, es tracta de proves de 3 dies que es converteixen en úniques al Camp de Tarragona en haver desaparegut l’Ultra de Les Fonts.

La darrera novetat fou l’anunci de la creació del Circuit del Camp de Tarragona de KV (kilòmetres verticals) que estarà formada per les mateixes entitats que conformen el Circuit que vulguin organitzar i dur a terme una prova d’aquestes característiques.

La presentació es va cloure amb un vídeo i amb el sorteig, entre tots els assistents, d'una inscripció per a cadascuna de les curses incloses en el Circuit.  L'acte d'entrega de premis de final de temporada i el sopar tindran lloc el proper 2 de desembre, a partit de les 19 hores, al Restaurant Mas Sedó de Reus.