Novak Djokovic s'inscriu a última hora al Barcelona Open Banc Sabadell 2018

El tennista serbi Novak Djokovic ha confirmat a última hora la seva participació en el Barcelona Open Banc Sabadell que comença aquest dissabte

20 abril 2018 12:10 | Actualizado a 26 abril 2018 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'ex número 1 del món, Novak Djokovic, que al llarg de la seva carrera ha guanyat 68 tornejos, enriqueix amb la seva participació un torneig que presenta el millor cartell de la seva història. Al costat de Djokovic participaran Rafa Nadal, número 1 del món, Grigor Dimitrov, Dominc Thiem i David Goffin, així com tots els top-100 espanyols.

Djokovic, que ha sumat 12 tornejos del Gran eslam al llarg de la seva carrera, és un dels jugadors més rellevants de tots els temps. I en terra batuda, que no és la seva millor superfície, ha aixecat 13 trofeus, entre ells el de Roland Garros de 2016. El campió de Belgrad és el cinquè tennista en la relació de qui han estat més temps en el número 1 amb 223 setmanes.

El Barcelona Open Banc Sabadell reuneix així a dos dels tres tennistes en actiu (l'altre és Roger Federer) amb els quatre tornejos del Gran eslam. Djokovic compta amb sis Open d'Austràlia, tres Wimbledon, dos OpenUSA i un Roland Garros.

Djokovic ha participat en una anterior ocasió en el torneig català, en 2006, quan era el 178 del rànquing. Va disputar un partit i va ser eliminat a primera ronda per Daniel Gimeno Traver en tres sets.

A la present temporada només ha disputat quatre tornejos amb un balanç de quatre partits guanyats i altres quatre perduts, l'últim el d'ahir a Montecarlo enfront de Thiem. Figura en el lloc 13 del rànquing ATP.

Comentarios
Multimedia Diari