Oberta la inscripció a la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant

La competició serà en benefici de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

07 diciembre 2021 21:40 | Actualizado a 11 diciembre 2021 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tornat a organitzar la Cursa Sant Silvestre a l’Hospitalet de l’Infant amb el format habitual. La desena edició tindrà lloc el diumenge 19 desembre, a partir de les 11 h. Com en anys anteriors, la inscripció costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

En aquesta competició hi podran participar totes les categories. El recorregut serà de 4 km (dues voltes a un circuit de 2 km) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

Qui vulgui prendre part en aquesta cursa solidària, que tindrà un aforament limitat a 400 persones, s’hi haurà d’apuntar amb antelació, a la pàgina web www.tretzesports.org, en què es pot consultar tota la informació. La data límit per fer-ho és el 16 de desembre. Els dorsals es podran recollir els dies previs a la Cursa a la Piscina Municipal Coberta o el mateix dia de la prova a la Casa de la Vila, a partir de les 9.30 hores. El pagament de la inscripció s’haurà de fer a l’hora de recollir el dorsal.

Comentarios
Multimedia Diari