Obertes les inscripcions a la 20a Travessia Nedant Fermí Morera a Torredembarra

La cita esportiva tindrà lloc el proper 6 de juliol

07 mayo 2019 17:43 | Actualizado a 07 mayo 2019 17:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Esport té obertes les inscripcions la 20a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera, que tindrà lloc el proper 6 de juliol. L’organització va a càrrec de la Regidoria d'Esport conjuntament amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra, amb la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar i el Club Marítim Torredembarra.

Aquesta prova s'inclou en el Circuit Català de Travessies, i per tant puntuable per als nedadors. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç: https://www.toprun.es/eventos/xxa-travessia-nedant-torredembarra-memorial-fermi-morera-2019

Una vegada duta a terme la inscripció en línia, les inscripcions dels nedadors s’hauran de trametre a les oficines del c/ Rosella s/n (Zona Esportiva Municipal), tel. 977 64 00 25 ext.862 o bé per correu electrònic esport@torredembarra.cat

La data de finalització d’inscripció serà el proper 3 de juliol de 2019. El preu de la inscripció anticipada és de 5 € per als menors i 10 € per a la categoria absoluta. El mateix dia, el preu serà de 7 € els menors i 12 € per a la categoria absoluta. El nedador que no disposi de llicència federativa expedida per la FCN en vigor podrà sol·licitar la llicència d’un dia amb un cost de 3,70 €.

L’edició d’enguany inclou la samarreta tècnica en el preu d’inscripció. Per als primers 60 inscrits en la prova absoluta, a més, tindran de regal el llibre “La Vall de la Vida – l’Aventura de l’Everest” del mateix Fermí Morera, crònica i vivències com a periodista que va formar part de la primera expedició tarragonina a l’Everest l’any 1997. També, com a novetat, la prova es cronometrarà amb xip electrònic.

Com cada any, hi ha dues travessies, la “Travessia de Menors” amb diferents categories i amb un recorregut de 500 m, sortida a les 10.30 h, davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar, fent un circuit. La “Travessia Absoluta” amb un recorregut de 2.200 m, amb sortida a les 11 h, també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc.

Comentarios
Multimedia Diari