Patricia Amador, del CA Tarragona, medalla de bronze a l’Europeu de veterans

L'atleta del CA Tarragona va assolir de forma brillant la medalla de bronze en la prova dels 800 metres de categoria W35

26 marzo 2018 13:09 | Actualizado a 26 marzo 2018 13:36

L'atleta del CA Tarragona Patricia Amador va assolir de forma brillant la medalla de bronze en la prova dels 800 metres de categoria W35, en el Campionat d’Europa Máster de pista coberta, per a atletes veterans, que en van disputar al Centro Deportivo Municipal Gallur de Madrid, fins al passat dissabte. Patricia havia aconseguit el pas a la final en creuar meta en 3a posició de la seva sèrie amb un temps de 2:25.12 minuts, fent la quarta marca millor de totes les participants. I a la final, va tenir el premi a la valentia, ja que aconseguia penjar-se la medalla de bronze tot i disputar la major part de la cursa en cinquena posició. Però una gran darrera volta li permetia pujar fins la tercera plaça, rebaixant la seva marca personal fins als 2:19.45 minuts i debutant així, de la millor manera possible, en un campionat internacional. A més, Patricia també participava ens els 400 metres llisos, en els que quedava a tan sols 14 centèsimes de poder disputar la final, després de finalitzar en 2a posició de la seva sèrie amb un temps de 1:02.47 minuts, i també marca personal.

En aquest campionat, també hi van debutar altres tres atletes del club: Sergi Hidalgo (categoria M35), Jordi Puig (M45) i Josep Maria Puig (M65). En Sergi aconseguia el pas a les semifinals dels 800 metres després de rebaixar la seva marca personal fins als 2:04.56 minuts. A la semifinal, tornava a fer una bona cursa, aturant el cronòmetre en 2:05.40 minuts, insuficients, però, per passar a la final. Sergi també va disputar els 1.500 metres, en els què, amb un temps de 4:18.35 minuts, finalitzava en 13a posició final.

Jordi Puig prenia part als 400 metres llisos i als 800 metes, en els quals aconseguia arribar a les semifinals en ambdues proves en creuar meta en 2a i 4a posició a les seves sèries, respectivament.

I Josep Maria Puig prenia la sortida en els 60 i els 200 metres llisos. En els 200 metres aconseguia batre la seva marca personal en les semifinals amb un bon temps de 31.93 segons, havent aconseguit el pas a les semifinals en creuar meta en 32.26 segons en la primera ronda. I en els 60 metres també aconseguia marca personal, 9.38 segons, però que no li permetien el pas a les semifinals.