Portugal competirà en els Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Amb aquesta nova incorporació, els participants sumen 26 països procedents de tres continents, després que Kosovo també fos acceptat pel CIJM el mes de novembre passat

19 mayo 2017 19:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 Portugal competirà en els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, segons ha aprovat per unanimitat l'Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), informa el consistori tarragoní.

Portugal competirà a Tarragona 2017 com a Comitè Nacional convidat, amb una delegació formada per cinquanta atletes i representants.

Amb aquesta nova incorporació, els participants sumen 26 països procedents de tres continents, després que Kosovo també fos acceptat pel CIJM el mes de novembre passat.

El CIJM ja va proposar la inclusió de Portugal a Tarragona 2017 durant la seva última visita de treball a la ciutat, el mes de març passat.

Llavors, el president del CIJM, Amar Addadi, ja va destacar l'interès manifestat per Portugal per formar part dels XVIII Jocs Mediterrani.

Finalment, l'Assemblea General del Comitè Internacional ha aprovat per unanimitat la proposta del seu Comitè Executiu d'incloure el país lusità entre els participants dels Jocs, que es disputaran del 30 de juny al 9 de juliol del 2017.

Comentarios
Multimedia Diari