Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rayco i el Nàstic rescindeixen el contracte

Rayco va ser el màxim golejador del Nàstic en la temporada de l´ascens a la Segona Divisió

Whatsapp
Rayco en una jugada. FOTO: PERE FERRÉ

Rayco en una jugada. FOTO: PERE FERRÉ

El davanter Rayco García deixa de pertànyer a la disciplina del Gimnàstic de Tarragona, SAD. El Club i el jugador han acordat finalitzar la seva vinculació laboral de mutu acord, després de les dues campanyes en què el punta ha defensat els interessos dels nastiquers.

El futbolista canari, que va arribar a Tarragona fa dues temporades, deixa l’entitat grana després de ser el màxim golejador del Nàstic en la temporada de l’ascens a la Segona Divisió, la 2014-2015. L’hàbil davanter va sumar 14 gols en els 33 partits de lliga que va disputar sota les ordres del tècnic Vicente Moreno. En la darrera temporada a la categoria de plata, el jugador va disputar 14 enfrontaments en lliga.

El club vol agrair a Rayco García Dauta la professionalitat amb la qual ha treballat tot aquest temps i li vol desitjar sort en el futur, a nivell personal i professional.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También