Reconeixement municipal als esportistes tarragonins

L'Ajuntament ha celebrat un acte d'homenatge i reconeixement aquesta tarda de dimarts

20 febrero 2018 19:07 | Actualizado a 21 febrero 2018 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Tarragona ha celebrat un acte d’homenatge i reconeixement a la trajectòria de cinc esportistes de la nostra ciutat: Eloi Moreno Molar, Jordi Rodríguez Orofino, Laura Centella Madorran, Javier Fau Rubio i Adriàn Thiam Creus.

L’acte ha tingut lloc al saló de Plens del Palau municipal,  ha estat  presidit per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i ha comptat amb la presència de la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, que ha glossat la figura de cada esportista.

Els esportistes homenatjats han estat:

  • El judoka Eloi Moreno Molar, del Club Dojo Tarraco, que ha fet història al ser el primer esportista amb síndrome de Down que aconsegueix el cinturó negre en aquesta disciplina.
  • El remer Jordi Rodríguez Orofino, del Reial Club Nàutic Tarragona, que va aconseguir medalla de bronze a l'últim Mundial de Rem sub23.
  • L'atleta Laura Centella Madorran, de la secció atletisme del Club Gimnàstic Tarragona, medalla de plata als 4x400 a l'últim Campionat d'Espanya d'atletisme.
  • El tirador Javier Fau Rubio, del Club de tir Jordi Tarragó, medalla de bronze al Campionat europeu d’armes històriques en dos modalitats i medalla d’argent al Campionat del món de llarga distància.
  • El boxejador Adriàn Thiam Creus, del Club KO Room, campió d’Espanya per clubs de boxa, subcampió d’Espanya per autonomies Elite.

 

Comentarios
Multimedia Diari