Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sortegem dues inscripcions gratuïtes per a la SB Hotels Marató Tarragona

Segueix la nostra pàgina de Facebook i clica 'M'agrada' a la publicació que anuncia el concurs

Redacció

Whatsapp
Mireia Sosa, va guanyar per tercer any consecutiu la passada edició. Foto: Cedida

Mireia Sosa, va guanyar per tercer any consecutiu la passada edició. Foto: Cedida

El Diari de Tarragona sorteja dues inscripcions gratuïtes per la SB Hotels Marató Tarragona que es disputarà aquest dissabte 22 de gener a Tarragona.

Per entrar al concurs només has de seguir la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/diaridetarragona/) i clicar 'M'agrada' a la publicació que anuncia el concurs. Els que ja siguin fans de la nostra pàgina només hauran de clicar 'M'agrada' a la publicació. 

Els dos guanyadors podran escollir en quina de les curses volen participar:

- La cursa de 10km

- La cursa de 30km

- La cursa de 42km

El concurs es tancarà el pròxim dimecres 18 de gener a les 20.30 hores. 

Els guanyadors s'anunciaran el mateix dimecres 18 de gener a les 21.00 hores a través d'una notícia a la pàgina web del Diari de Tarragona que també es compartirà a la nostra pàgina de Facebook.

El Diari es posarà en contacte amb els guanyadors del concurs a través d'un missatge privat de Facebook per poder tramitar correctament la seva inscripció. 

En cas que no responguin aquest missatge en un termini de 24 hores, el premi s'atorgarà a un altre participant del concurs.

Temas

  • DEPORTES

Lea También