Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

TAC 12 als Jocs

Desplegament mai vist per cobrir aquest esdeveniment esportiu històric

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: TAC 12

FOTO: TAC 12

TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona, en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local, organitza el desplegament més gran fet mai en les televisions locals catalanes per retransmetre tot el que passi durant els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 del 22 de juny a l’1 de juliol.

Aquestes són les xifres que avalen aquesta aposta inèdita:

  • 120 professionals (entre periodistes, càmeres, tècnics i comentaristes. La majoria provinents de les televisions locals de tot Catalunya).
  • 28 retransmissions de les quals 14 en directe i 14 en diferit. D’aquestes 28, 13 són de producció pròpia entre Tac12-LaXarxa
  • 4 unitats mòbils
  • 14 equips ENG repartits per les diferents seus
  • 3 sets de presentació ubicats a l’Anella Mediterrània des d’on es farà tota la programació; Altafulla, per retransmetre la triatló; i Vila-seca, per la contrarellotge Informatiu d’esports.
  • 4 edicions diàries en directe (13h, 15h, 17h, 21h) amb connexions a totes les seus on en aquells moments hi hagi competicions. Informatiu esportiu presentat des de l’Anella Mediterrània per Eduard Batlles (VOTV-Vallès Oriental Televisió) i Anna Freixa (LaXarxa)

SOM MEDITERRANIS. Programa resum de la jornada que s’emetrà en directe cada dia a les 22.30h des de l’Anella Mediterrània i serà presentat per Sergi Amat (TAC12) i Laia Riverola.

Repàs a tot el que ha passat durant aquella jornada de competició completat amb reportatges i entrevistes. Tot plegat es podrà seguir per TAC12 i per les diferents televisions locals del territori català.

Temas

Comentarios

Lea También