Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona acollirà el primer campionat nacional de 'pole esport'

Prop de 150 esportistes de tot Espanya participaran en aquesta competició que se celebra per primera vegada a la ciutat

EFE

Whatsapp
Pole Sport és un esport que combina diverses disciplines amb exercicis acrobàtics amb coreografia en una barra vertical i es valora la força, elasticitat, equilibri i ritme

Pole Sport és un esport que combina diverses disciplines amb exercicis acrobàtics amb coreografia en una barra vertical i es valora la força, elasticitat, equilibri i ritme

Tarragona acollirà el primer campionat nacional de 'pole esport' els dies 23 i 24 d'abril del 2016 al palau firal, informa l'organització

El campionat l'organitza Associació Nacional de Pole Sport, Fitness, Acrobàcies i disciplines afins (ANPSFADA) i l'escola de circ i pole esport ArtMove-Studio.

Prop de 150 esportistes de tot Espanya participaran en aquesta competició que se celebra per primera vegada a la ciutat de Tarragona.

El campionat s'articula en les categoria masculina, femenina, dobles, joves, + 40 i + 50 i en els nivells d'amateur 1, amateur 2 i professional elit.

Pole Sport és un esport que combina diverses disciplines amb exercicis acrobàtics amb coreografia en una barra vertical i es valora la força, elasticitat, equilibri i ritme.

Està considerat un esport similar a la gimnàstica esportiva o la rítmica i en aquest primer campionat, el jurat estarà format per dos membres espanyols i la resta, dels Estats Units, Hongria, Suècia i Noruega. 

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También