Tècnics esportius constitueixen una taula de treball davant la pandèmia del Covid-19

24 Ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre van estar representats en la primera trobada telemàtica

12 mayo 2020 10:09 | Actualizado a 12 mayo 2020 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tècnics esportius de diferents Ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han constituït una taula de treball per compartir informació, debatre i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia del Covid 19 i l’afectació als serveis esportius municipals.

Un total de 24 tècnics van mantenir la seva primera trobada per vídeo conferència aquest dilluns i van determinar la creació de grups de treball i compartir informació d’interès. Aquest grup de treball d’acord al criteri dels seus components també vol mantenir-se més enllà de l’actual estat d’emergència i servir com a plataforma de treball i posta en comú de les necessitats del sector públic de l’esport.

Les instal·lacions esportives de titularitat  municipal així com una variada oferta de serveis esportius recauen en la gestió directa dels municipis en alguns casos com a patronat, institut o societat mercantil pública.

En el sentir general dels tècnics es fa més necessari que mai aquest nexe d’unió per debatre la realitat esportiva municipal, facilitar la formació i compartir dades, experiències i projectes.

Van participar en aquesta primera sessió tècnics esportius dels ajuntaments d'Amposta, La Ràpita, L’Ametlla de Mar, Tortosa, Altafulla, Calafell, Hospitalet, Mont-roig, Cambrils, La Selva, Alcover, Constantí, La Pobla de Mafumet, Vendrell, Vila-seca, Torredembarra, Salou, Valls, Tarragona i Reus. La taula està oberta a noves incorporacions.

Comentarios
Multimedia Diari