Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

TennisPark torna a posar de moda l’esquaix

Les instal·lacions de Cala Romana han acollit aquest cap de setmana un torneig inaugural.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de grup d¡aquest torneig inaugural de l'esquaix.

Foto de grup d¡aquest torneig inaugural de l'esquaix.

TennisPark s’ha proposat tornar a posar de moda l’esquaix, un esport que complementa el pàdel (set pistes) i el tennis (quatre pistes), veritables estrelles al Club de Cala Romana.

La posada de llarg s’ha materialitzat aquest mateix cap de setmana amb la celebració del Torneig Inauguració, en el decurs del qual els inscrits han pogut gaudir de l’excel·lent qualitat de les dues noves pistes que s’han obert al públic.

“L’esquaix no ha mort mai al TennisPark. De fet, el que està vivint a les nostres instal·lacions és una nova joventut gràcies a la col·laboració amb el Club Esquaix Tarragona que entrenarà, jugarà i promocionarà aquest esport des d’aquestes noves instal·lacions”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Un total de 31 jugadors van prendre part al Torneig Inauguració, amb l’al·licient de poder gaudir del joc de dos professionals de l’esquaix com són Nilo Vidal i Guhan Senthikumar, que es van enfrontar a la final, proclamant-se Campió el jugador indi per 3-0.

Temas

Comentarios

Lea También