Toni Larramona, nou entrenador de l’ADT

El nou tècnic dirigirà el seu primer partit de pretemporada contra el Teresianes aquest dijous

18 septiembre 2018 12:24 | Actualizado a 18 septiembre 2018 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Deportiva Torreforta ha anunciat el fitxatge de Toni Larramona com a entrenador de l’equip sènior de Primera Catalana. El nou tècnic dels tarragonins, de 36 anys, va jugar a l’ADT la temporada 2014/2015 i tindrà la seva primera experiència com a primer entrenador sènior al Casal Esportiu de Riu Clar, després d’haver-se retirat fa dues temporades i haver entrenat equips de base.

El nou entrenador de l’ADT, que ja ha dirigit els seus nous jugadors, ha explicat que "vull agrair la confiança del club per afrontar un dels reptes més gran que he tingut al món del bàsquet”. Larramona ha destacat que “arribo amb moltes ganes i il·lusió per fer un bon any”. El tècnic dels de Ponent ha assenyalat que “m’agrada competir i vull que l’equip sigui lluitador i guanyador i que faci de Riu Clar un fortí”. Sobre la plantilla, Larramona ha afirmat que “estic content amb l’equip que tenim, a l’espera que el completem amb un base, si pot ser amb experiència, un pivot i un 3/4 que ens aporti defensa i rebot”.

Per la seva banda, el president del club, Robert Hernández, ha assenyalat que “Toni Larramona és una aposta de futur que supleix la seva falta de experiència com a entrenador sènior amb talent i molta il·lusió”. El president de l’ADT ha destacat que “Larramona, al que conec com a persona i l’he tingut com a jugador, té tota la nostra confiança per continuar amb el projecte iniciat fa dues temporades i portar l’equip de tornada a Copa Catalunya”.

L’ADT disputarà aquest dijous, a les 20 hores, el primer partit de pretemporada contra el Teresianes de Tercera Catalana

Comentarios
Multimedia Diari