Torna la Mussara Reus amb més de 3.600 cicloturistes

Ciclisme. La cursa es farà amb tres distàncies disponibles (188 km +3.400 metres, 135 km +2.400 metres i 95 km +1.800 metres)

Diari de Tarragona

Whatsapp
Torna la Mussara Reus amb més de 3.600 cicloturistes

Torna la Mussara Reus amb més de 3.600 cicloturistes

Aquest diumenge, 31 d’octubre, torna la marxa cicloturista de caràcter no competitiu Mussara Reus. Un dels grans clàssics del calendari que, després de l’absència motivada per la crisi sanitària de la COVID19, torna a les carreteres de la demarcació de Tarragona.

Amb sortida i arribada a la ciutat de Reus, des de les instal·lacions de firaReus Events, la cursa Mussara Reus rebrà aquest cap de setmana a 3.600 ciclistes procedents de tot l’Estat Espanyol que protagonitzaran un dels retorns més esperats. El regidor d’Esports, Pep Cuerba, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, donaran el tret de sortida a l’esdeveniment a partir de les 7.40 hores.

La cursa es farà amb tres distàncies disponibles (188 km +3.400 metres, 135 km +2.400 metres i 95 km +1.800 metres) i recorrerà llocs de gran bellesa natural i pobles carregats d'història a les comarques tarragonines del Baix Camp i El Priorat.

A més, aquesta setena edició comptarà amb l'ex ciclista professional Óscar Pereiro que, un any més, estarà a la marxa Mussara Reus i ho farà com a ambaixador de la prova.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat molt positivament “l’impacte de la prova en la ciutat de Reus, tant a nivell esportiu pels valors que representa acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, com per la repercussió econòmica en diversos sectors”.

Temas

Comentarios

Lea También