Tres ors tarragonins als Campionat de Catalunya de Pentatló Màster

Els representants del Club Atletisme Tarragona Gemma Solé, Josep Maria Mateo i Francisco Griñant es van fer amb la medalla d'or

Diari de Tarragona

Whatsapp
Josep Maria Mateo, Gemma Solé y Francisco Griñant. FOTO: CAT

Josep Maria Mateo, Gemma Solé y Francisco Griñant. FOTO: CAT

Tres atletes del Club Atletisme Tarragona es van penjar la medalla d'or al Campionat de Catalunya de Pentatló Màster celebrat a Tarragona. Es tracta de Gemma Solé, en la categoria F50, Francisco Griñant, en la categoria M70 i Josep Maria Mateo, en la categoria M55.

La Gemma Solé va acabar la pentatló amb 2927 punts, el que suposa un marca personal. Va destacar especialment en els 80 metres tanques, amb un registre de 14,81s, i en els salts d’alçada i llargada, amb unes marques de 1,27m i 3,80, respectivament. Aquest últim salt també li suposa millorar la seva marca personal d’aquesta prova.

El Francisco Griñant va aconseguir 1991 punts a la pentatló. Ha estat l’atleta més veterà que ha participat en aquest campionat i té el mèrit afegit d’haver completat, amb una edat de més de 70 anys, aquesta competició formada per proves molt diverses (curses, llançaments i salts). Les proves en les que va obtenir millors resultats van ser en el salt de llargada, amb una destacada marca de 3,47m, i en la cursa de 1500 metres amb un registre de 7m 09,04s.

El Josep Maria Mateo va completar la pentatló amb 2756 punts. Va obtenir bons resultats en el salt de llargada, amb un millor salt 4,86m, i en els 200 metres llisos, prova en la que va parar el cronòmetre en 27,59 segons.

Temas

Comentarios

Lea También