Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una vila-secana de 12 anys, al Campionat Europeu de Blokart

Diari de Tarragona

Whatsapp

La vila-secana Lua Trevín, membre del Club Esportiu Lokaku de Vila-seca, participarà al Campionat Europeu de Blokart que tindrà lloc al Port Fòrum de Barcelona la propera setmana del 2 al 8 d’octubre.

Trevín, que tan sols té 12 anys i des dels 4 practica aquest esport, és actualment la pilot més jove de la competició de l’estat, on hi participa en proves de nivell internacional.

Els integrants del Club Esportiu Lokaku practiquen el carrovelisme, una modalitat esportiva reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya amb la denominació de “vela de rodes”. Es tracta d’un esport inclusiu, ecològic, destinat a tots els públics i respectuós amb el medi ambient.

El concepte d’aquest esport és molt senzill ja que un tricicle amb tres rodes i una vela es desplaça només amb la força del vent. La competició és similar a les de vela a la mar, però sobre terra ferma i a pocs metres del públic.

Comentarios

Lea También