Más de Deportes

Veerle Cleiren i Marcos Vázquez, guanyadors de la Open Tarragona BTT

Un total de 73 ciclistes es van reunir aquest diumenge a l'Hospitalet de l'Infant per la disputa de la primera cita

Diari de Tarragona

Whatsapp
Sortida de la prova. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Sortida de la prova. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Un total de 73 ciclistes es van reunir aquest diumenge passat, 26 de maig, a l'Hospitalet de l'Infant per la disputa de la primera cita de l'Open Tarragona BTT 2019, organitzat per Megabici, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Enaquesta prova, Veerle Cleiren i Marcos Vázquez es van endur els triomfs elits per a situar-se com a primers líders de la competició.

La vigent campiona de Catalunya de ciclocròs, Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike), va ser la dominadora de la prova femenina des dels seus primers compassos, a diferència d'una ajustada prova masculina, en què Marcos Vázquez (Bike Taller Cannondale Reus) va saber regular i anar de menys a més per acabar superant i imposant-se a Pau Marzà (Gobik), mentre que el podi el completava el primer sub23, Sergio Gutiérrez (Biking Point).

En la resta de les categories, Marc Aladesa (Corvi) s'enduia el triomf júnior; Arnau Bargalló (Apunt-Dolomiti), en cadet; Xavier Jornet (Fàbregues Bicicletes), en màster 30; Roberto Fidalgo (Medina Club Ciclista), en màster 40; Pere Joan Roig (Vila Bike's Club), en màster 50; iJoan Maria Viladrich (Fàbregues Bicicletes), en màster 60.

El Molar, el proper 30 de juny, serà la propera cita de l'open provincial tarragoní; i Miami Platja, el pròxim 21 de juliol, la darrera cita.

La prova de l'Hospitalet de l'Infant estava oberta a la participació des de les categories cadet fins a màster, amb la novetat de l’opció de competir amb llicència de dia, per recórrer un circuit de 5,2 quilòmetres amb 77 metres de desnivell aproximat per volta, que ja és un vell conegut pels bikers de la zona.

Les classificacions completes de totes les categories es poden consultar en la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme

Temas

Comentarios

Lea También