Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Calafell aplega a uns 140 triatletas joves a la I edició de la Triatló Jove

Les triatletes locals Berta Romero, del Calafell i Marta Pardillos (CN Tarraco) van ser les guanyadores en categoria aleví i infantil

| Actualizado a 23 junio 2022 13:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Calafell va acollir el diumenge 19 de juny una de las proves jove de triatló del calendari federatiu on els protagonistes han sigut els més menuts i joves d’aquest esport. En una jornada on la calor no va ser tan intens com en dies anteriors, quan l’onada de calor estava al punt més àlgid, els participants van haver completar diferents distàncies segons la categoria per edat.

$!Calafell aplega a uns 140 triatletas joves a la I edició de la Triatló Jove

La prova es va iniciar a les 9:30h amb la sortida dels alevins, després ho van fer el benjamins i prebenjamins, posteriorment els infantils per acabar a les 11:45h amb la sortida dels més grans: cadets i juvenils. El triatló consisteix en cobrir una distància determinada combinant de manera contínua les tres disciplines d’aquest esport: natació, ciclisme i cursa a peu. El joves triatletas vinguts d’arreu de Catalunya van començar el segment de la natació en un mar una mica mogut quer no els hi va posar fàcil las natació, després van agafar la bicicleta per recórrer un circuit urbà paral·lel al mar, per acabar creuant l’arc de meta després d’una cursa a peu per l’espectacular passeig marítim del municipi calafellec.

$!Calafell aplega a uns 140 triatletas joves a la I edició de la Triatló Jove

Destacar que, els triatletes locals Berta Romero i Axel Acosta en categoria aleví van aconseguir la primera i tercera posició respectivament i Nayara Da Silva en categoria infantil la tercera posició. Nen categoria aleví masculí el guanyador va ser Nizar Garcia del C.E Cerdanyola, en infantil la guanyadora va ser Marta Pardillos del C.N Tarraco i en masculí infantil el guanyador va ser Marc Pérez del C.N. Barcelona. Ja en categoria cadet el primer lloc en el pòdium femení va ser per la triatleta Fiona Parera i el masculí per en Oriol Cruz, ambdós del C.N. Barcelona, i en juvenil femení la victoria va ser per Mar Castellà del Team Trirelay i en categoria masculina Jan Cristel del C. E Cerdanyola es va dur la victoria.

Comentarios
Multimedia Diari