• Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari

El CD Les Borges del Camp, campió de la Copa Tarragona de Quarta Catalana

Els del Baix Camp aixequen la Copa de campions després de derrotar per 0 a 3 el CF Montblanc ‘B’ en una final que s’ha resolt a la segona part

06 junio 2022 15:29 | Actualizado a 06 junio 2022 15:35

El CD Les Borges del Camp s’ha proclamat campió de la Copa Tarragona de Quarta Catalana després de superar per 0 a 3 el CF Montablanc ‘B’, en una final disputada al Municipal de La Pobla de Mafumet, amb un fantàstic ambient a les graderies.

Després d’una primera part anivellada marcada per les poques ocasions de gol, el CD Les Borges del Camp ha agafat les regnes del duel a la represa i ha sentenciat la final en sis minuts. Fruit de la insistència, Ahmed El Biyed ha obert la launa al minut 60 i, Rafael Herrera, al 66’, ha ampliat diferències. Quan només faltaven quatre minuts per al final, Iván González ha anotat el definitiu 3 a 0.

El directiu de l’FCF i delegat a Tarragona, José Cosano, ha lliurat els trofeus. Durant el partit, Cosano ha acompanyat els presidents dels dos clubs, Antonio González del CF Montblanc, i Antonio Barroso del CD Les Borges del Camp. També ha estat present el subdelegat de l’FCF a Tarragona, Toni Nieto.