Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El “I Obert femení d’escacs Salauris”, aquest dissabte

El torneig es celebrarà a la seu del Club al jardí botànic de Salou

23 marzo 2023 17:22 | Actualizado a 24 marzo 2023 13:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte 25 de març de 2023 tindrà lloc a Salou el “I Obert femení d’escacs Salauris” organitzat pel Club d´escacs Salauris i amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs, l'Ajuntament de Salou i d´empreses patrocinadores del territori.

Es tracta de la primera vegada que s’organitza a Salou un torneig d’aquestes característiques, amb participació exclusivament femenina. El principal objectiu d´aquesta iniciativa es precisament la promoció d´aquest esport-ciència-art entre nenes i dones.

Recentment s´han incorporat a la junta del club vàries dones que han tingut la iniciativa d`organitzar aquest primer Open femení d´escacs amb l´objectiu de promocionar aquest esport entre nenes i dones i augmentar el nombre de jugadores del club que, com a la majoria de clubs del territori fan una aposta decidida per incrementar la presencia femenina a les seves files.

El torneig es celebrarà a la seu del Club al jardí botànic de Salou i hi haurà dos grups de jugadores: un de federades i un altre d' aficionades i estarà dotat amb molts premis i sorpreses. El fa especial que es tracta d´un torneig que surt de la iniciativa de les pròpies jugadores del club i de la col·laboració i generositat d´algunes empreses del territori i que es tracta d´un torneig obert a tota mena de jugadores: federades, no federades i per suposat a aficionades, nenes i dones a qui els hi agradi jugar a escacs i tinguin interès en conèixer més d’aprop aquest esport i viure l'experiència d'un torneig d'escacs i poder interactuar amb jugadores federades i amb nivell i experiència.

$!El “I Obert femení d’escacs Salauris”, aquest dissabte

Es preveu una excel·lent participació de dones i nenes de totes les edats, procedents d’arreu del territori nacional i internacional, gràcies a la difusió que estan fent els diferents clubs que s’han sumat amb molta il·lusió a la iniciativa. També està prevista la participació de d´algunes mestres Internacionals.

L’entrega de premis es farà per part de representants del consistori.

En paraules de l’actual presidenta del Club d´Escacs Salou i mestre internacional femenina: Tatyana Plachkinova, “Qualsevol iniciativa que promogui la pràctica dels escacs entre les dones ens fa més grans com a club i com a ens que cohesiona la nostra societat. Promovem la cultura per la igualtat real entre dones i homes. Treballem per un futur equitatiu i compromès amb una societat més justa. Som una eina transversal que uneix a grans i petits, i a tots els estaments socials. Tothom pot gaudir dels escacs”.

Comentarios
Multimedia Diari