El Vic guanya la seva quarta Copa del Rei

Derrota el Barça en la final per 2-1

19 mayo 2017 23:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:28

El Club Patí Vic s'ha proclamat avui campió de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins per quarta vegada en la seva història en vèncer a la final, disputada a Blanes (Selva), el gran favorit, el Barcelona, per 2-1.

Els d'Osona, tercers en l'OK Lliga, classificats per a quarts de final de la Lliga Europea i campions de Copa en tres ocasions en els últims set anys, han jugat un excel·lent partit i han plantat cara a un equip amb més i millors recursos però que mai ha estat a l'altura del que s'esperava d'ell en una final.

El Vic ha basat el seu joc en el que més li agrada, llargues possessions buscant el millor tir exterior, cosa que li ha permès al Barça en tot el partit, malgrat que els blaugranes han tingut les seves ocasions, però han pecat molt de pèrdues de pilota en moments crucials i han fracassat en els seus llançaments de faltes directes.

Font, que ja ha marcat dos gols de falta directa en semifinals davant el Liceu, ha tornat a fer el mateix a 34 segons del descans, un gol que ha suposat un gerro d'aigua freda per al Barcelona, que ha tornat a encaixar un dur revés quan Torres, en jugada personal, ha marcat el 2-0 poc després d'iniciar-se el segon període.

Amb dos gols en contra, el Barça ha premut l'accelerador, però s'ha trobat amb Grau, el porter vigatà, a la fi 'MVP' de la final, que ha tallat totes les ocasions de perill, i, encara que Panadero ha reduït distàncies, mai ha fet la sensació de poder donar la volta al marcador.