Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Obertes les inscripcions a la 21a Travessia Nedant - Memorial Fermí Morera

La prova tindrà lloc el proper 9 de juliol, després de dos anys sense haver-se pogut realitzar la prova

| Actualizado a 13 junio 2022 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament té obertes les inscripcions a la 21a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera, que tindrà lloc el proper 9 de juliol, després de dos anys sense haver-se pogut realitzar la prova. L’organització va a càrrec de la Regidoria d’Esport i compta amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra i la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar, del Club Marítim Torredembarra i de Protecció Civil de Torredembarra. Aquesta prova s’inclou en el Circuit Català de Travessies i, per tant, és puntuable per als participants. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç: https://lasttiming.es/inscripciones

Una vegada dut a terme el tràmit en línia, les inscripcions s’hauran de trametre a les oficines del c/ Rosella s/n (Zona Esportiva Municipal), tel. 977 64 00 25 ext.862 o bé per correu electrònic esport@torredembarra.cat La data de finalització d’inscripció serà el proper 4 de juliol. El preu de la inscripció anticipada és de 5 € per als menors i 10 € per a la categoria absoluta.

Com cada any, hi ha dues travessies. La “Travessia de Menors”, amb diferents categories i amb un recorregut de 500 m, sortida a les 10.30 h, davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar, fent un circuit. La “Travessia Absoluta” té un recorregut de 2.200 m, amb sortida a les 11 h, també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc.

Comentarios
Multimedia Diari