Èxit absolut a la primera edició del “Costa Daurada Fit Challenge” en Tamarit

A l’esdeveniment van assistir-hi més de 500 esportistes i 200 espectadors. El càmping Tamarit Beach Resort ha signat la celebració de la prova a la Costa Daurada per 3 temporades.

21 mayo 2019 08:50 | Actualizado a 22 mayo 2019 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana va tenir lloc la primera edició del “Costa Daurada Fit Challenge”, una de les proves de la “Fitness Challenge League” en la qual van participar més de 100 equips i va mobilitzar a més de 700 persones als peus del castell de Tamarit. Al llarg de tot el cap de setmana va haver-hi molta espectació ja que era la primera vegada que se celebrava un acte d’aquestes característiques al Tamarit Beach Resort, un dels càmpings emblemàtics de la Costa Daurada amb més de 50 anys d’història.

Tant l’organització de la “Fitness Challenge League” com del càmping van pensar que l’establiment d’un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques podia ajudar a la desestacionalització del turisme i a reforçar el posicionament de la Costa Daurada com una localització excel·lent per a la pràctica de tot tipus d’activitats esportives. Els resultats obtinguts han estat la confirmació i la justificació que Tamarit compta amb un entorn ideal per exercitar-se no només per les seves instal·lacions sinó també pel medi natural que l'envolta.

Així doncs, la “Costa Daurada Fit Challenge” es va afegir aquest cap de setmana a la resta de competicions que formen la “Fitness Challenge League” (l’“Ibiza Fitness Challenge” que es va realitzar al març i la “Costa Brava Fitness Challenge” que està programada per al mes d’octubre) i serà una de les proves clau durant 3 anys. El Tamarit Beach Resort ha estat l'impulsor de l'acord amb l'organització de l'esdeveniment i va ser l'encarregat d'acollir l'esdeveniment de divendres a diumenge. Segons la previsió de l'organització es vaticinava l'assistència de més de 700 persones entre esportistes, preparadors i promotors encara que es va veure àmpliament superada per una gran acollida entre la resta de visitants i residents de la zona.

Els equips guanyadors de les proves van ser Mostacho Team i The Kids, que van obtenir diversos premis a les seves categories

Al llarg de tot el cap de setmana es va poder gaudir de 6 proves en les quals els grups —amb 4 participants cada un— havien de demostrar ser el millor equip de la competició en les categories Open i Elit. Dissabte hi va haver 4 proves principals (natació, running, aixecament de pes, i exercicis gimnàstics i altres) en les quals els participants van poder demostrar les seves habilitats en velocitat, resistència, força i flexibilitat; diumenge es va realitzar 1 prova més on es van establir els equips que participarien a l'última prova. Per a la final, un examen de resistència després de 2 dies de competició, es van enfrontar els 10 millors equips, donant com a vencedors de la “Costa Daurada Fit Challenge” a l’equip Mostacho Team a la categoria Open —que van endur-se diversos premis en material esportiu—, i al grup The Kids a la categoria Elit —amb una compensació de 1.200€—.

Alejandro Briatore, CEO, cofundador de BeachBoxGym i un dels organitzadors de l'esdeveniment va comentar la seva sorpresa i ha destacat l'alta participació de la prova. ““La “Costa Daurada Fit Challenge” ha obtingut uns resultats excel·lents, no només en les inscripcions sinó en la participació dels esportistes i la col·laboració del públic, que ens ha donat una clamorosa benvinguda a Tamarit.

Des de l'organització estem molt contents de poder realitzar una prova d'aquestes característiques en un lloc tan emblemàtic de la Costa Daurada i amb la col·laboració d'un ressort de 5 estrelles com el Tamarit Beach Resort” afegeix Briatore.

Durant tot el cap de setmana va haver-hi activitats especials i animació, no només per als participants a la prova sinó per a tots els campistes i, per descomptat, per als visitants. A més, es van repartir diversos regals per part dels col·laboradors de l'esdeveniment (samarretes de la competició, begudes energètiques —Ocean 52 i RockStar—, aigua Sant Aniol i gadgets Only VIP a més d’ulleres de sol Hawkers per als jutges).

Des del càmping estan molt contents amb l'ocupació durant aquest cap de setmana —que ha sigut del 100% als bungalows— i asseguren que l'aposta per potenciar l'esport a les seves instal·lacions és un objectiu que tenien marcat des de fa temps. Andrius Genys, Director General d’Operacions afegeix que “s'ha preparat una programació especial per als assistents a l'esdeveniment esportiu — complementària a la que hi ha habitualment al càmping — i han pogut gaudir de menús especials i les nostres instal·lacions, com qualsevol altra persona. Per a nosaltres és important combinar la presència de 500 esportistes amb la de la resta de campistes sense que això perjudiqui la nostra imatge de ressort familiar, ja que podem oferir sense problema un servei excel·lent sense minvar les necessitats de cada tipus de client”.

Sobre el Tamarit Beach Resort
El Tamarit Beach Resort és un càmping al nord de la ciutat de Tarragona, als peus del castell de Tamarit. Un ressort familiar, perfecte per a tots els públics i que compta amb l'equilibri ideal entre la relaxació de la natura i el wellness, i el moviment de desenes d'activitats d'animació i esport.

Des de la seva inauguració el 1962, el càmping Tamarit és un referent per als campistes que busquen una localització ideal a la Costa Daurada. Durant els últims anys i gràcies a una considerable inversió, s'ha convertit en un complex amb tot el necessari per a unes vacances perfectes. La barreja de diferents tipus de parcel·les i la varietat de bungalows disponibles de diferents capacitats, sumada a l'àmplia oferta gastronòmica del ressort; les les instal·lacions esportives i la gran oferta de serveis l'han convertit en un referent del món del càmping.

Comentarios
Multimedia Diari