16 positius en les PCR fetes a Padesa i Paumar

12 agosto 2020 09:40 | Actualizado a 12 agosto 2020 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les proves PCR del cribratge massiu realitzat als centres de producció de Padesa i Paumar a Roquetes i a Amposta han donat 16 positius, fet que suposa una prevalença de l’1,72%.

En total van realitzar-se 927 proves, de les quals 518 corresponen als centres de Padesa i Paumar a Roquetes i 409 al centre de Padesa d’Amposta. Per empreses, a Padesa s’hi van realitzar 827 proves amb 11 positius i a Paumar s’hi van realitzar 100 amb 5 positius.

El baix índex de prevalença i la tasca realitzada pels serveis de prevenció de riscos laborals fan que no s’hagin de prendre mesures excepcionals en aquests centres, segons informa la Regió sanitària de les Terres de l’Ebre.

Els serveis d’epidemiologia de les Terres de l’Ebre així ho han constatat i han destacat la tasca prèvia quant pel que fa a les mesures preventives de Padesa com són el distanciament, les mesures organitzatives, les barreres físiques com mampares, el rentat de mans o la utilització d’EPI amb què s’hi estava treballant en aquests centres.

Els cribratges als centres de Roquetes i d’Amposta d’aquestes empreses, Padesa i Paumar, van realitzar-se els passats 30 i 31 de juliol i el 3 i 4 d’agost, respectivament.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’ha volgut posar en valor la coordinació de tots els implicats en la realització d’aquests cribratge portats a terme, tant de les empreses implicades, Salut Púbica, el Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM), l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre i el laboratori de l’ICS Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari